Bellissima is op koers!

bellissima2Vanwege mijn passie voor Italië én om telkens in goed en inspirerend gezelschap te verkeren ben ik mede-oprichter van de Inspiratie Academie Bellissima. Een geweldige club ondernemers die een combinatie tentoon spreiden van gewoon geld verdienen in combinatie met een maatschappelijke betrokkenheid. Geven en delen. Het gaat dus niet alleen om de verdiensten, we zijn immers geen bank. We creëren kansen en gaan met elkaar het gesprek aan om te verdiepen. Elke twee weken op vrijdagmiddag. Dat zijn mooie momenten!

Nieuwe kansen

Afgelopen vrijdag was onze eerste workshop dit jaar. Een heerlijke dag met mooie momenten. Voor het eerst de hele dag met ons nieuwe lid Joy Bossenbroek in het gezelschap die helemaal mee ging in de inspiratie. Joy weet alles van Wellness en dat gaf nieuwe inzichten. Om met de deur in huis te vallen: Bellissima gaat nieuwe activiteiten ontplooien waar veel ondernemers in de ruime regio voordeel en gemak van kunnen hebben. Er is nogal wat kennis in huis om ondernemers op verschillende manieren van dienst te kunnen zijn. Op dit moment werkt een kerngroep een businessplan uit. Binnenkort kom ik dus terug met meer nieuws.

Was dat het dan?

Nou, voor wat betreft Bellissima wel. Binnenkort ga ik zelf even inspiratie opdoen in Bologna. Kijken hoe ondernemers daar met passie werken. De komende periode ben ik lekker druk met mijn eigen business. Bezig met een videoproductie en een pitch voor een global concept in het buitenland. Is nog top secret dus daar laat ik het ook bij. Verder mooie opdrachten van Spectrum Europe (een van mijn meest trouwe relaties) en met de voorbereiding van de nieuwe uitgave van RP Medicalling.

Daarnaast help ik mijn lieve Els met het opzetten van haar eigen business CreaSaam, Activiteitenbegeleiding aan Huis. Hét antwoord op de versobering in de zorg. Zegt het voort!

 

 

Powered by WordPress, Fashio Theme by EN Media BV
Back to top