Op de markt

Fruits and vegetablesOp de markt herken je echte communicatie. Marketing in de meest pure vorm. Ik kom er graag om te kopen en te leren.

Je hebt hier de gelegenheid om te vertellen én te laten zien wat je koopwaar is. Je klanten lopen voorbij en alleen al aan gezichtsuitdrukkingen en non-verbale communicatie kun je zien wat het effect van jouw uitstalling is.

Kijken is kopen

Als alles in balans is dan wordt er gekocht. Soms door nieuwe klanten maar zeker door bestaande. Immers, zij zijn de kenners van jouw producten en kennelijk tevreden. Want reken er op dat ze anders echt niet terugkomen.

Een PWR

Een PWR? Ja een Positief Werkende Relatie en die is goud waard. Hij of zij is enthousiast en geeft aanbevelingen aan anderen. Gaat feitelijk voor jouw organisatie aan de slag. Dat is een Tevreden Klant, een ambassadeur die zich betrokken voelt. En dat is echt veel meer dan een ‘like’ op facebook.

Marketing en Communicatie

Een prachtige twee-eenheid. De één werkt niet zonder de ander. Geen communicatie zonder marketing en geen marketing zonder communicatie.

Weten hoe het echt werkt? Bel me voor een afspraak op 06 21813603 of mail. Ik vertel graag over de juiste wijze van aanpakken!

Powered by WordPress, Fashio Theme by EN Media BV
Back to top