Advies in Communicatie Mindmap achtergrond fotografieVoor bedrijven en organisaties met lef en visie die echt het belang van communicatie inzien. Bedrijven met passie en een ziel, die weten wat de waarde van samenwerking is. Bedrijven die ook weten dat ze A-IC mogen en kunnen afrekenen op resultaat. Bedrijven waar ik met trots voor aan de slag ga.

 

Tromp Group

Toonaangevende en wereldwijde speler op het gebied van Turnkey projecten voor de bakkerij industrie. Onderdeel van Markel Food Group.

Bakery Innovators

Onderdeel van Tromp Bakery Equipment en weer onderdeel van Tromp Group. Als compleet Test- en Innovatiecentrum vervult dit onderdeel een bijzonder belangrijke bijdrage in het succes van de totale organisatie.

VOBC

Belangenorganisatie van een grote groep Orthopedagogische Behandelcentra in Nederland. Specifiek bestemd voor jeugdigen met een Licht Verstandelijke Beperking.

Landelijk Kenniscentrum LVB

Kenniscentrum voor de behandeling van jongeren met een Licht verstandelijke Beperking.

Spectrum Europe

Marktleider op het gebied van laboratorium Equipment en de Europese tak van Spectrumlabs uit de USA.

Telecom Partners

Enthousiaste ondernemers die werkelijk alles van Telecom afweten. Vast en Mobiel en de integratie daarvan. Mensen die trots zijn op hun advies. Alleen bestemd voor de zakelijke markt.

TriviumLindenhof

Jeugdhulpverleningsorganisatie met heel veel locaties in Zuid-Holland.

VRM

Leverancier met een meer dan compleet assortiment voor de milieumarkt.

Zonnehuisgroep Amstelland

Zorginstelling in Amsterdam en omstreken.

Spronk Bakkerijmachines

Leverancier van apparatuur voor de bakkerijbranche.

Powered by WordPress, Fashio Theme by EN Media BV
Back to top