@Kijk-Kunst Fotografie

Zelf denk ik dat na de zomer de eerste vakbeurzen weer echt van start gaan. Ik heb de kanshebbers op mijn whiteboard geplaatst: Südback, Gulfood Manufacturing, SIGEP, Pro Sweet, Interpack, Bakkersvak, Foodex en IBA. Dat zijn bekende werkterreinen voor mij. Ik weet er de weg, ken de culturen en de geschreven en ongeschreven regels. En dat is handig als je werkelijk het beste voor je relatie naar voren wilt halen. Vakbeurzen, ‘show-time’ en dus alles uit de kast halen. Tijdens de beurs maar vooral in de aanloop er naar toe. Daar begint het echte werk.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.