Aan de slag gaan met communicatie binnen een organisatie is altijd een beetje spannend

Soms is er al veel gedaan en ga ik verder op de ingeslagen weg. Andere keren is er minder gedaan of moet er speciale aandacht worden gegeven aan een bepaald product of dienst.

Dan kun je niet zomaar direct aan de gang gaan. Waar staat men ‘in de markt’ en wat zijn de doelstellingen? Wat zijn de ‘communicatiedoelstellingen?

 

Communicatie is een mix van luisteren, uitwerken en doen. Luisteren kan ik als de beste. Daar komen weer mooie en effectieve ideeën uit voort. Als aanpakker weet ik hoe de hazen lopen. Daarna volgt het plan van aanpak en de uitwerking.

Uitwerken

De uitwerking is een samenspel van technieken, vakmanschap en passie. Ik noem hier de teksten en het beeld maar ook het vermogen om te kunnen organiseren en de regie te behouden. Of het nu om offline of online activiteiten gaat. Het moet perfect zijn.

_MG_6751 Tromp Tromp

Tevreden?

Ik ben tevreden als de doelstellingen zijn behaald. Dan is het goed en werkt alles dus op de juiste wijze. En dat brengt mij weer beter in beeld bij andere relaties. Leuk!