Aanpakken loont altijd! Ik kijk er nu alweer naar uit om als Pietje Precies aanwezig te zijn bij de opbouw van een stand op een eerstkomende vakbeurs. Die opbouwfase van een beurs wordt nogal eens onderschat, immers de standbouwer doet toch zijn ding? Ben ik er dan alleen maar om te kijken? Uiteraard niet. Juist tijdens de periode van opbouw zijn er 1001 andere dingen die in orde moeten komen. Sommige zijn zo vanzelfsprekend en andere zijn essentieel. Je gaat het pas zien als je ze mist en dan is het te laat. In mijn beleving is de oplevering van de stand een totaalconcept. En dat gaat bij mij tot aan de gevulde koelkast, de complete folder schappen, de screens die beelden vertonen en de gepoetste stand. Het totaalplaatje dus. Veel, heel veel regelwerk achter de schermen. Heerlijk aanpakken. Ik geniet er altijd van als opdrachtgevers ervaren dat alles tot in de details in orde is. Pietje Precies: trots op deze eretitel.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop winningteam


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.