@Kijk-Kunst Fotografie

Lekker vooruit denken en plannen maken voor straks. Op mijn shortlist staan in ieder geval de komende Gulfood Manufacturing  in Dubai en de Südback in Stuttgart in het 4e kwartaal. Met één van mijn relaties ben ik al concreet bezig met de Gulfood aanmelding. Eind van het jaar ver weg? Ik denk het niet. Regeren is vooruitzien, zeker in de wereld van de vakbeurzen. Want als je gaat meedoen doe het dan goed. En niet alleen met een mooie stand maar juist in die hele voorbereiding. Ik weet hoe en lokaal ken ik de weg. Belangstelling om ook aan deze vakbeurzen mee te doen? Laat me weten zodat ik mijn kennis kan delen.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.