Uitnodigingen versturen in een tijd dat het (nog) niet zeker is wanneer de vakbeurs gaat plaatsvinden. Ik hoor je denken: dat wordt lastig en we hebben nu wel iets anders te doen. Dat begrijp ik maar een uitnodigingsbeleid is essentieel om je doelgroep perfect in kaart te brengen. En die voorbereidingen kun je alvast wel gaan doen. De daadwerkelijke uitnodiging komt later wel. Bepaal eerst aan welke vakbeurs je wilt gaan deelnemen en ga dan verder met die doelgroep. Bij vakbeursdeelname is alles tailormade dus ook die doelgroep bepaling. Waarde creëren, trots uitstralen en zorgen dat bezoekers graag op jouw stand zullen komen. Wat is je doel? Wie wil je zien en spreken? Wat wordt je boodschap? Geef invulling aan Hospitality en overtuig bezoekers. Zorg dat je gaat nadenken over de beschermingsmaatregelen en communiceer dat ook. Ik kan je helpen door mijn jarenlange ervaring op veel internationale vakbeurzen.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.