Gaat het nu alleen maar om geld bij vakbeurzen? Of gaat het om optimaal resultaat?

Gaat het nu alleen maar om geld bij vakbeurzen? Of gaat het om optimaal resultaat?

In mijn visie is er heel veel aan te doen om een verantwoorde vakbeursdeelname te organiseren. Verantwoord = Effectief én resultaat. En natuurlijk zijn kosten belangrijk maar er is zoveel meer om aan te werken. En uiteindelijk is het resultaat het aandeel in de toekomst.

De drie pijlers zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603 want ik heb veel te delen.


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.