Mijn leven heeft alles te maken met communicatie en samenwerken met relaties. Ik ben een mensen-mens. Heerlijk, ik krijg er veel energie van om mensen en bedrijven van dienst te zijn en hen op weg te helpen met effectieve communicatie. Communicatie is een breed begrip. Mijn deskundigheid: de marketing communicatie in goede banen leiden. Praktische zaken uitvoeren om snel en uitstekend in beeld te komen en om resultaten zichtbaar krijgen voor de opdrachtgever.

Anders denken en doen om resultaat te behalen met juiste communicatie. Hands-on mentaliteit van nature hebben. Zodanig dat doelstellingen behaald worden. Aanpakken en geen wollige verhalen. Motiveren van anderen en stimuleren voor het juiste resultaat. Aanspreekpunt en regisseur.

Communicatie is altijd een investering. Resultaat behalen zodat u verder kan met de bedrijfsvoering. Slim werken dus. Altijd in overleg en met onderbouwing.

Ik ben aanpakker op verschillende trajecten zoals Interne Communicatie en Externe Communicatie. Maar ook voor Arbeidsmarktcommunicatie bent u aan het juiste adres. Daarnaast heb ik veel ervaring met het organiseren en begeleiden van internationale vakbeurzen.