Straks worden veel zaken anders. Ik begrijp het en werk er graag aan mee. Afstand en vooral nog meer aandacht voor alle relaties tijdens de vakbeurzen. In denken en doen liep ik al voorop want al enige jaren werk ik samen met Sanne van der Laan van ‘the Graphic barista’. Relaties optimaal welkom laten zijn. Hospitality pur sang. Dat is beleving en de perfecte voedingsbodem voor een goed verkoopgesprek. Het is zo maar een voorbeeld van een onderdeel van een totaalplan dat essentieel is tijdens de daadwerkelijke show. Maar ook in de voorbereiding en de aanloop naar de vakbeurs is er meer dan genoeg om over na te denken. Laat me weten zodat ik mijn kennis kan delen.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #hospitality


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.