Inspiratie doe ik eigenlijk elke dag wel op. Er is zoveel te doen en er zijn zoveel ontwikkelingen in de wereld en daar probeer ik mijn kennis vandaan te halen. Bijvoorbeeld in Juni 2020 worden wereldwijd een aantal lock-down zaken wat meer losgelaten met betrekking tot Covid-19. Alle vakbeurzen zijn uitgesteld tot tenminste het najaar en begin 2021. Vakbeurzen zullen anders gaan worden met nieuwe leef- en omgangsregels. Aan kracht zullen vakbeurzen gaan toenemen is mijn stellige overtuiging. We zijn graag ‘onder de mensen’ en vergelijken graag. Waar kun je dat beter dan op een vakbeurs.

Ik benoem hieronder enkele organisaties en mensen waar ik bijzonder goed mee samenwerk binnen mijn vakgebied. Kundige mensen, fijne mensen!

Bellissima is mijn businessclub en Inspiratie Academie in de regio Zutphen. We overleggen graag, delen gedachten en vinden oplossingen. Sparringpartners en vrienden voor het leven.

Samplonius. Creatieve studio waar ik al heel veel jaren terecht kan met mijn grafische producties. Onder de rook van Rotterdam maar wel helemaal met de Rotterdamse mentaliteit. En dat past weer perfect bij mijn aanpak.

Richard van Heukelum, trainer en coach bij Kenneth Smit. Entrepreneur pur sang met uitgesproken idee├źn en plannen. Inspirator voor mij sinds jaren in verschillende samenwerkingsvormen. Weet de juiste toon te raken bij trainingen die met verkoop te maken hebben.

Karin Keesmaat van Kijk-Kunst Fotografie, topfotograaf. Weet de details op beeld perfect te vangen. Thuis in de industrie en voedingsmiddelenproductie. Kent de normen, waarden en regels binnen de industrie en weet exact waar kansen en uitdagingen liggen.