Internationale beurzen, heerlijk om te mogen organiseren. Voor Tromp Group was ik afgelopen week aanwezig op Gulfood Mannufacturing in Dubai. We hadden daar een gezamenlijke stand met de partners binnen de Markel Food Group: AMF Bakery Systems en Reading Bakery Systems. Gulfood Manufacturng is een superbelangrijke beurs in het Midden Oosten. De regels zijn daar weer behoorlijk anders dan op andere plekken in de wereld. Relatiebeheer en elkaar kennen is altijd belangrijk in business maar in dit gebied van de wereld telt dit nog meer. En dat is leerzaam en leuk om te ervaren.

Beursorganisatie en -begeleiding is heel veel regelen en scherp zijn op details. De regie houden en ‘in control zijn’ is een fijne eigenschap die relaties waarderen. Dat maakt dit werk ook zo leuk. Als alles staat en werkt is er de overdracht aan het Sales Team. Dat geeft mij bij de openingsdag van de beurs weer de gelegenheid om andere stands goed te bekijken en om inspiratie op te doen voor nieuwe beurzen. En ik kan verklappen dat ik inmiddels al weer bezig ben met een nieuw concept voor de komende beurs in Rusland, de Modern Bakery. Heerlijk zo’n baan! 


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met voldoende bagage om een uitstekende gesprekspartner te zijn voor Raad van Bestuur, Directie, P&O medewerkers en Management. Voor nationale en internationale organisaties. Maar ook sparring-partner voor collega Communicatie medewerkers binnen een organisatie. Ik weet wat samenwerken is. Relaties vertellen over mij: harde werker die niet snel tevreden is. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Aardig. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.