©Kijk-Kunst Fotografie

Wat een geweldige kansen voor vakbeurzen worden er geboden: werken volgens de nieuwe regels, looprichtingen, meer 1:1 contact met afstand, doseren, VIP- behandeling, super Hospitality en noem maar op. Je kent mijn stelling dat ik deelname vakbeurzen sterk promoot mits je een aantal randvoorwaarden echt begrijpt. Ik geloof in vakbeurzen in de toekomst. Vanwaar mijn stelligheid? Omdat de vakbeurs een ideale plaats is om jezelf, samen met concurrenten, te presenteren. Het is jouw showroom, het is jouw verhaal en jouw presentatie. En al die concurrenten dan? Dat voelt toch niet lekker. Herkenbaar? Dan moeten we om tafel want ik zie alleen maar kansen. Vakbeursdeelname is veel meer dan alleen perfecte standbouw. Het is nadenken over nieuwe formules in een ander tijdperk straks. Afstand en toch dichtbij je bezoeker blijven. Dat heeft ook alles te maken met een doordachte aanloop naar de beurs.

Laten we afspreken om kennis te maken. Ik ben volledig thuis in het Food segment en de industrie en ken alle belangrijke beurzen in de wereld.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.