Ik ben wel blij dat ik steeds meer organisaties hoor vertellen dat ze echt uitzien naar vakbeursdeelname. Herkenbaar? Ik vind dat echt goed nieuws omdat hiermee ook het bewijs wordt geleverd dat vakbeursdeelname efficiënt en zinvol is. Dat is ook wel gelijk een aandachtspunt want dan dien je de zaken wel tip-top in orde te hebben. En dan bedoel ik niet alleen de mooie stand. De aanloop naar de vakbeurs is uiterst belangrijk. Hier gebeurt het voorwerk en dit is de basis voor een succes op de vloer. Ik ken veel beurzen in de wereld en spreek de taal, begrijp hoe zaken werken en zorg voor een prima resultaat. Het verkopen en adviseren ter plaatse doet jouw verkoopteam. En met hen werk ik ook graag samen om de juiste prioriteiten te bepalen. Bij een vakbeursdeelname is er veel te doen. Ik geniet altijd van de dynamiek.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.