Voorlopig staat deze vakbeurs als een van de weinige toppers nog op de agenda. Gulfood Manufacturing van 3-5 November in Dubai. Ik ben benieuwd met alle Covid ontwikkelingen in de wereld. Als deze superbeurs gewoon doorgaat én de bezoekers mogen komen uit de verschillende delen van de wereld dan voorspel ik een succes. Ga maar na: de enige echte vakbeurs o.a. op het gebied van de industriële food, bijna zeker minder bezoekers maar kwalitatief een veel beter niveau, een uitstekend beursterrein, perfecte veiligheidsmaatregelen (de hele wereld kijkt mee). Dus ja, ik geloof er wel in. Een van mijn cliënten, Cake Concepts is deelnemer binnen het Holland Paviljoen. Ik heb uitstekende contacten met de organisator in Nederland voor deze beurs. Laat maar weten als je belangstelling hebt. Het lijkt kort dag maar met een beetje schakelen zetten we alles snel op de rit. Ik neem je graag mee op weg naar deze beurs.


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.