@Shutterstock

Motiveren, ik hoor je denken. Motiveren in deze periode. En toch ga ik het doen omdat het zo belangrijk is. En je begrijpt dat mijn invalshoek de vakbeurs is. Bij vakbeurzen is mijn stelling dat het event door iedereen binnen de organisatie begrepen dient te worden. Begrepen in de zin van dat een ieder weet waarom we deelnemen, wat we willen bereiken en wat dus het doel is. Delen, delen en nog eens delen. Vakbeurzen zijn duur en alle medewerkers van jouw organisatie kun je meenemen op weg naar een stuk ‘trots’. Moeilijk? Soms. De valkuil is dat organisaties soms maar even intern aandacht geven en dan weer opgeslokt worden door de waan van de dag. Herkenbaar? Tijd om het anders aan te gaan pakken. Vakbeurzen zijn kostbaar en probeer vanaf nu door de motivatie meer én een betere uitstraling te krijgen, intern en extern. Bezoekers van een vakbeurs zijn echt graag te gast bij bedrijven die trots zijn. WOW!

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #trots


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.