@Shutterstock

Het lijkt voorzichtig iets beter te gaan in Italië. Via mijn contacten verneem ik dat men daar soms weer spreekt over ‘La Bella Figura” en dat heeft zeker niet alles te maken met een mooi figuur. Ik vertaal het meer als ‘het zo goed mogelijk overkomen bij anderen’. En dat element is uitstekend te gebruiken bij de vakbeurzen die na de zomer weer van start zullen gaan. Immers het is ‘show-time’ en haal dus alles uit de kast. ‘Maar we moeten op de kosten gaan letten na de crisis”. Ik hoor het je zeggen. Door creatief om te gaan met middelen en doelstellingen is veel resultaat te behalen. Dus duur is heel relatief. Ik reken het graag samen met je uit.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.