©Shutterstock

Het nieuwe ‘straks’ op vakbeurzen. Desinfectiemiddelen, schermen, looproutes, temperatuurmeting, mondkapjes, ingang en uitgang apart. Pfffff, toch praten we hier over HET ontmoetingspunt voor de B-to-B sector. Feitelijk veranderen de spelregels maar het echte spel wordt op deze manier alleen maar interessanter. Ik zie volop kansen. Het is herpositioneren én onderscheiden binnen de nieuwe spelregels. Dat vraagt creativiteit en respect. Maar ook een aanloop naar de beurs toe. Want daar zijn de winstmomenten nu alvast te pakken. Dus ook herpositioneren bij de vakbeurzen die zijn uitgesteld en waar je alles al feitelijk ‘op orde’ had? Jazeker juist daar en ik weet hoe dat werkt. Gepokt en gemazeld met veel praktijkervaring op de internationale vakbeurzen. Belangstelling? Ik deel graag mijn kennis. Kom Maar Op, ik heb er weer zin in!

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.  


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.