@Shutterstock

Alle reden voor optimisme? Nog niet. Maar wel positief blijven kijken naar projecten die weer gaan komen. Na de zomer gaan er weer vakbeurzen van start. Een beurs als Interpack is verplaatst naar Februari 2021 en lijkt nog ver weg. Evenals de IBA in 2021. Het is van belang om je echt weer te gaan onderscheiden. Met alle zorgen van vandaag kun je dat bijna niet voorstellen maar toch is het zo. Onderscheiden. En is dat nu alleen met die mooie stand op de vakbeurs? Nee, het is een mentaliteit en iets dat in je DNA als organisatie dient te zitten. Vakbeurzen zijn kostbaar en de achtergestelde omzet dient te worden ingehaald. Dus zet alle zeilen bij om het maximale rendement te behalen. Zorg voor de interne boost om te stralen. Denk aan mijn eerdere post over ‘La Bella Figura”.  Onderscheidend zijn passend binnen het imago en de uitstraling naar je doelgroep. Best lastig maar zeker de moeite waard om over na te denken. Daar kan ik bij helpen om over na te gaan denken. Het is een essentieel onderdeel in het totaal plaatje van deelname aan vakbeurzen.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #labellafigura #onderscheiden


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.