@Shutterstock

Bij de start van de vakbeurs gaat iedereen een beetje los. Het startschot is gevallen en iedereen is in een nieuwe omgeving. Alles lijkt onder controle? Herkenbaar? Dan heb ik verrassend nieuws want die controle is slechts schijn. Zichtbaar, maar vooral onzichtbaar, zijn er zaken die niet in orde zijn. Daar komt de belangrijke rol van de Standmanager om de hoek kijken. Sommige bedrijven vinden dit een luxe. Jij ook? Dan kom ik graag met je in contact. Standmanagement is essentieel bij stands met een oppervlak van meer dan 60 m2. Waarom? Er is op de beursvloer zoveel te regelen waar je als Sales Team gewoon geen tijd voor wilt hebben. Sales is voor Sales. De hele stand dient feitelijk een geoliede machine te zijn waar relaties zich welkom én thuis voelen. Waar het Sales Team optimaal kan functioneren. Want je weet, beursdeelname is topsport. Alle disciplines bij elkaar zorgen voor een Winning Team.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.