Synergy Partners Working Together in Teamwork for SuccessCommuniceren is vooral samenwerken. Door de jaren heen heb ik uitstekende ervaringen met onderstaande personen en hun bijbehorende organisatie. Waarom? Omdat het klikt en zij exact zo denken en werken als dat ikzelf doe. En dat werkt lekker. Ik werk dus veel en intensief met hen samen. Eigenlijk zijn dit dus ook perfecte Aanpakkers!

 

Wout van Veen

Wout is met zijn bedrijf DoorZet bijzonder actief op het gebied van coachen, interim-management, organisatieadvies, trainen en mediation. Hij is daarnaast een ‘kei’ in het leiden van conferenties. Zijn visie is dat dit alles te maken heeft met het ‘in beweging zetten van organisaties’. Wout heeft een passie om te helpen, te adviseren, te motiveren en te inspireren. Hij is naast een vakman pur sang ook een heel fijn mens!

Karin Keesmaat

Karin Keesmaat is fotograaf. Met haar bedrijf Kijk-Kunst maakt zij totaal andere beelden dan menig andere fotograaf. Uniek, anders, boordevol creativiteit en volledig compleet voor presentaties aan uw doelgroep. Bedrijfsreportages, portretten (denk maar eens aan LinkedIn, Facebook etc.) maar ook productfotografie. Het is allemaal uitstekend! Ik werk intensief samen met Karin voor verschillende opdrachtgevers en dat werkt fijn en effectief

Jan de Ruiter

Jan de Ruiter is met zijn bedrijf Zorgintact specialist op het gebied van interim management, coaching en systemisch interveniëren. Jan is een doorzetter en kent de kunst van het luisteren perfect. Resultaat is verbonden met zijn passie voor de zorg voor mensen, cliënt of medewerker. En die zorg weet hij weer te combineren met tact. Zorgintact dus.

Joy Bossenbroek

Joy werkt vanuit La Joie, Welness & Beauty op een geheel eigen wijze. Met een team van deskundigen weet zij alles van het verzorgen van de mens. Schoonheidsbehandelingen, voedingsadvies of massage. Het juiste adres.