@Shutterstock

Aanwezig bij de set-up van een stand. Ik schreef er eerder over. Uiterst belangrijk. Maar is dat alleen maar om te kijken? Uiteraard niet. Juist tijdens de set-up zijn er 1001 andere dingen die in orde moeten komen. Sommige zijn zo vanzelfsprekend dat het bijna lijkt of dit allemaal vanzelf gaat. In mijn beleving is de oplevering van de stand een totaal concept. En dat gaat bij mij tot aan de gevulde koelkast, de gevulde folderschappen, de screens die beelden vertonen en de gepoetste stand. Veel, heel veel regelwerk achter de schermen. Heerlijk. Ik geniet er altijd van als opdrachtgevers ervaren dat alles tot in de details in orde is. Pietje Precies en ik ben trots op deze eretitel.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.