©Shutterstock

Er zijn steeds meer geluiden te horen dat vakbeurzen feitelijk geen events zijn in de juiste zin van het woord. Ik ben het daarmee eens. Het zijn natuurlijk wel events maar dan gecontroleerd, een gereguleerd aantal bezoekers, veelal alleen op uitnodiging en met mogelijkheden te controleren aan de gemaakte afspraken. Het is nu de gelegenheid om echt na te gaan denken aan welke vakbeurs je gaat deelnemen. Doen we weer hetzelfde als altijd? Het lijkt mij onverstandig, het is straks tijd om relaties echt met open armen te ontvangen. Tijd voor een goed gesprek. Soms is het goed om eens iets heel anders te gaan doen. Maar in ieder geval van start te gaan met het omschrijven van een juiste doelstelling. Dat maakt het allemaal wat duidelijker. Logisch? Inderdaad. Alleen in mijn werk kom ik zo vaak tegen dat dit 1e traject gemakshalve maar even wordt overgeslagen. En dat is een gemiste kans. Juist omdat deelname aan vakbeurzen een kostbare zaak is. Kostbaar als super smeerolie, maar bij een juist gebruik met perfecte resultaten. Hoe? Ik weet de weg.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.