Standbouwselectie voor een vakbeurs. Pfff, daar kan ik een boek over schrijven. Er zijn veel goede standbouwers maar die kunnen alleen perfect acteren als het gehele voortraject pico bello is. En in dat voortraject worden alle zaken behandeld voor de meest effectieve deelname. De stand is uitvloeisel van de strategie en niet anders. Ik ben daar stellig in. Niet de meest gemakkelijke weg maar wel de meest effectieve. En als we dan eenmaal de selectie gaan maken dan komt het natuurlijk aan op creativiteit, ervaring en betrouwbaarheid.

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.