Vakbeurzen

De showroom buitenshuis. Een prachtplek om je midden tussen je concurrenten te presenteren. En dan kom het er op aan. Vakbeurzen zijn mooie verzamelplaatsen van nieuws op het vakgebied. Bezoekers komen met een expliciet doel: kennis vergaren. De plek bij uitstek om iets nieuws te laten zien.

 

 

De organisatie en begeleiding is een intensief traject

Het organiseren van een stand wordt nogal eens onderschat. De standruimte is geboekt en dan zijn we er bijna. Was het maar zo eenvoudig. Alle registers moeten open: wat gaan we vertellen, wat moet er komen, wie nodigen we uit, hoe gaat de logistiek, denken we aan de communicatie, wie wordt de beursbemanning, wat wordt het hotel, hoe gaat het transport en wie is de standmanager. En nog wel een aantal zaken. Maar eerst graag nadenken over het doel: wat willen we bereiken en waar zijn we goed in. Lijkt simpel, is het niet.

Een team

Ik werk in dergelijke projecten graag met een team van verkopers. Samen zetten we de koers uit, bedenken we trajecten en omschrijven de doelen. Ik hou graag de regie, tussen het team en de beursorganisatie en de standbouwer. Dat werkt prettig en vooral effectief.

Thuis in de wereld

Inmiddels al vele beurzen mogen begeleiden op veel plekken in de wereld. En elke beurs en plaats ken een eigen plan van aanpak. Lokale regels, cultuur of gewoon je eigen ervaring. Ik denk dat ik weet hoe het werkt. Voor Tromp Group ben ik regelmatig onderweg. Weten hoe het echt werkt? Bel me voor een afspraak op 06 21813603 of mail. Ik vertel graag over de juiste wijze van aanpakken!