Gelukkig beseffen steeds meer organisaties dat ‘vertellen wat je doet’ de sleutel tot succes is. En niet alleen in termen van omzetvergroting. Denk ook maar eens aan ziekteverzuim vermindering!

 

 

Ziekteverzuim en communicatie. Huh?

Zo op het eerste gezicht een onlogische combinatie. Maar pas op! Interne communicatie en écht aan je medewerkers vertellen waar je als management mee bezig bent is wel wat anders dan een memo op het prikbord. Delen van informatie is delen van succes (dat je samen met je medewerkers behaald) maar ook het delen van zorgen. Dat maakt dat je medewerkers dus echt bij jouw organisatie werken. Betrokkenheid is hier het sleutelwoord. En ja, zeker ook trots. En dat zie je absoluut terug in een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Storytelling

Storytelling is geen éénmalig kunstje. Het is een gedachte met een permanente drive. Het begint met de onvoorwaardelijke acceptatie dat interne communicatie van groot belang is. Maar dan echt! Met een strategie en een consequent plan van aanpak. En iemand die je daarbij op weg helpt. Hoe? Ik weet het wel en help je graag verder. Ik heb voorbeelden voldoende. Over Storytelling gesproken…  Bel me gerust op 0621813603 of stuur een mail

Categorieën: Communiceren

Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met voldoende bagage om een uitstekende gesprekspartner te zijn voor Raad van Bestuur, Directie, P&O medewerkers en Management. Voor nationale en internationale organisaties. Maar ook sparring-partner voor collega Communicatie medewerkers binnen een organisatie. Ik weet wat samenwerken is. Relaties vertellen over mij: harde werker die niet snel tevreden is. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Aardig. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.