Deze week zou de Interpack in Düsseldorf van start zijn gegaan. Een geweldige vakbeurs en een prachtig beurscomplex. Het evenement is nu verschoven naar Februari 2021. Bijgaande afbeelding toont het begin van de opbouw van een complexe stand tijdens de show in 2017. Eerder heb ik aangegeven dat het essentieel is dat ik altijd bij de opbouw aanwezig ben. Om te coördineren, te sturen, te kijken en vooral 1001 dingen te regelen. Stuk voor stuk kleine aandachtspuntjes maar o-zo belangrijk voor een perfecte beurs. Mijn doel is altijd om 10 uur de ochtend voor de opening van het event 95% gereed te hebben. Dan is er nog ruimte voor de details en de punten op de i. En…..dat lukt altijd.

Je moet alleen wel weten hoe het werkt en alle geschreven- en ongeschreven regels én lokale cultuur kennen.

Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603

#vakbeurzen #communicatie #passie #kommaarop #winningteam


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.