©Shutterstock

Eergisteren voor het eerst in lange tijd weer op pad geweest en met een prospect gesproken over mijn concept Succesvolle Vakbeursdeelname. Het was voor mij wederom de bevestiging dat het concept gewoon goed is. Beursdeelname is inderdaad zoveel meer dan alleen op de vakbeurs aanwezig zijn. In een mooi gesprek konden wij door alle facetten gaan van het traject in de aanloop naar de vakbeurs. Ik weet waar ik het over heb. Ken heel veel beursterreinen All over the world en ben gewoon super enthousiast. En dat helpt in zo’n gesprek. Nu nog even een oproep aan het kabinet om te zorgen dat vakbeurzen weer echt van start kunnen gaan en een algemene oproep op het corona virus snel uit te bannen. Dan kan ik weer excelleren en zorgen dat bedrijven succesvol aan vakbeurzen kunnen deelnemen.

 Mijn drie pijlers voor deelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.

Mijn bijdrage? Veel toegevoegde waarde in het traject naar de vakbeurs toe, hands-on en energie ter plaatse. Hoe? Ik leg het graag uit. 0621813603


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.