©Kijk-Kunst Fotografie

Zoals het er nu naar uitziet worden er weer Vakbeurzen gepland voor het komend najaar. Mondjesmaat, dat wel maar het begin komt er weer aan. Mijn focus qua vakbeurzen is de Bakkerij-, Verpakkings- en Maakindustrie. Business-to-Business dus. Ik heb alle toekomstige vakbeurzen in de wereld perfect in beeld en zie veel kansen voor ondernemend Nederland. Maar, dan zullen we wel aan de slag moeten met informeren, inventariseren en een briljant plan maken om straks uitstekend te acteren. JUIST bij vakbeurzen die zijn uitgesteld en waarbij zogenaamd alles in orde was. De wereld is anders geworden en de spelregels zijn flink veranderd. Ik weet hoe dat werkt, gepokt en gemazeld met veel praktijkervaring op de internationale vakbeurzen. Kijk echt verder dan alleen een mooie stand. Er zijn zo veel belangrijke zaken in het gehele voortraject te behandelen. Belangstelling. Ik deel graag mijn kennis, uiteraard volgens de geldende regels bij jou op het bedrijf of op afstand via TEAMS. Leuk, ik heb er weer zin in!

Mijn drie pijlers voor vakbeursdeelname zijn: helder doel, maximaal rendement en een perfecte follow-up.  


Erik

Ik ben van '54 en dus gepokt en gemazeld binnen het vakgebied communicatie. Met veel ervaring in het totaal organiseren van tentoonstellingen en events voor bedrijven bij voorkeur in de industrie Altijd op interim- of projectbasis. Dat is leuk en effectief! Relaties vertellen over mij: harde werker en kritisch. Rotterdamse én Italiaanse mentaliteit. Perfectionist. Leider en spin in het web bij projecten. Passie voor Italië. Een aardig mens.